Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hotel u kome se nalazi šuma

U Dubaiju se gradi luksuzni hotel Rosemont Five Star Hotel, koji će pored 450 hotelskih soba, plaže, zabavnog parka i bazena na krovu hotela, imati i svoju, veštački napravljenu šumu.

-Gosti hotela moći će da uživaju u 4D animacijama na plafonima hotelskih soba, koje će se svake noći menjati. Kada uđu u lobi, pozdravljaće ih roboti - najavio je jedan arhitekta koji radi na ovom projektu.

Veštačka šuma nalaziće se na spratu za zabavu u hotelu. Drveće, baldahini i sunce koje se probija kroz guste krošnje, samo su jedan deo atrakcije koja je namenjena gostima hotela, ali i ostalim turistima koji ne odsedaju u hotelu. Tokom leta će reciklirati i kondenzaciju iz tornjeva kako bi se magla spustila sa drveća i rashladila vazduh. 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.