Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Udahni zvuk na Divčibarama

Pod sloganom Udahni zvuk na festivalu posvećenom ljubiteljima planine, muzike, avanture, rekreacije i zabave u prirodi, tokom dana nastupiće bendovi Nuur i Rezzedo, Pilot Blus band i Pera Joe, pop hor Va cappella i kamerni hor Emanuil, kao i Valternativa DJ radio stage. Veče je rezervisano za Irie Fm i bend Iskaz. 

Uporedo s muzičkim programom posetioce će zabaviti i Avantura park, Orijentiring, Sherwood forest, Yoga livadica, Astro vibracije stage, Otvoreno osmatralište, Uz pivo s naučnikom, Gastro kutak, Mankala, Karum. Za najmlađe će biti organizovana radionica Divčibarski kaleidoskop. Otvaranje festivala zakazano je za podne, a trajaće do 23 sata. Cena ulaznica je 200 dinara.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.