Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Valjevsko pivo stiglo u Čikago

Prve količine valjevskog piva stigle su u Ameriku. Počela je realizacija posla koji je Valjevska pivara sklopila sa čikaškom firmom Lav imports, uvoznikom i distributerom za 25 američkih država.

– Izuzetno smo zadovoljni kako je sve krenulo, očekujemo da će vrlo brzo uslediti nove isporuke. Firma Lav imports nam je već ponudila ugovor za ekskluzivnu prodaju u narednih pet godina. Blizu smo dogovora, potrebno je još da se definišu količine – izjavio je ovom prilikom direktor Valjevske pivare, Aleksandar Rajevac.

Na pomolu su još neki izvozni poslovi. Reč je o takođe dalekim destinacijama na koje se očekuje plasman valjevskog piva u limenkama, poručuju iz pivare, ali za sada ne žele više da otkrivaju.

Share

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.