Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kako (p)ostati uspešan ugostitelj

Za sve informacije pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. ili pozovite na 011/2451-941

 

 

Share

Najnovije vesti


U Zagrebu se otvara InterContinental

Mišković je već počeo da razgleda potencijalne lokacije za otvaranje hotela.



Apatinska pivara prikupila 750.000 čepova

Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.



Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.



Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.



Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.