Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Festival sladoleda i ledenih napitaka

U klubu Showroom Live Belgrade, u Cetinjskoj 15, biće održan prvi Frozen festival sladoleda, hladnih napitaka i ledenih poslastica, od 26. do 28. avgusta.

Tokom tri festivalska dana Frozen festivala, posetioci će imati prilike da probaju varijetete novih i starih ukusa domaćih i stranih proizvođača sladoleda, frozen jogurta, ledenih kafa i rashlađujućih napitaka, a čitav događaj pratiće specifičan program koji promoviše mlade umetnike muzičke scene ovih prostora.

U svom premijernom izdanju Frozen fest je podeljen u tri segmenta.

Frozen kids&family – subota i nedelja od 10.00 do 17.00 

Dečiji program festivala donosi jedinstvenu atmosferu osveženja za najmlađe i njihove porodice. Pored muzičkog programa, animatora i mađioničara, ekipa Frozen festa sprema još puno iznenađenja.

Frozen live! – petak, 19.00-23.00, subota 19.00-23.00 i nedelja 19.00-22.00 

Centralni deo programa, na kome će posetioci moći da degustiraju proizvode najboljih domaćih i regionalnih proizvođača sladoleda, juice barova i osvežavajućih napitaka. Ovaj deo programa pored toga donosi scenski program imitacija i muzičkih obrada koji traje do 23.00 sata.

Frozen party – petak i subota od 23.00 

Žurka se nastavlja u kasnim večernjim satima u klubu Showroom Live Belgrade uz varijante Frozen koktela i muzički program.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...