Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Niš dobio novi hotel

Hotel raspolaže sa 50 soba, ali će do kraja godine kapaciteti biti povećani na 78 soba i apartmana. Do kraja godine hotel će dobiti i spa centar.

New City Hotel ranije je bio u vlasništva Srbijaturista i nosio je naziv hotel Niš, ali je godinama bio zatvoren, najpre zbog finansijskih pošteškoća u kojima se nalazio Srbijaturist, a potom zbog dugog sudskog spora ove firme sa firmom Uniworld čiji je vlasnik Srba Ilić.

Poznati američki biznismen srpskog porekla je na sudu dobio hotel, ali ga je na sudu i izgubio.

U martu ove godine sud u Nišu je, na osnovu duga za renoviranje hotela, oduzeo hotel kompaniji Uniworld i dodelio ga kompaniji Novice Tončeva.

Uniworld je dugovao za renoviranje Granda 180 miliona dinara i 520.000 evra, a presuda o dodeli hotela Tončevljevoj firmi usledila je posle dva neuspela pokušaja prodaje na licitaciji.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...