Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Posle Londona, “goli” restoran i u Parizu

 

Za samo tri meseca od otvaranja prvog “golog” restorana u Londonu, lista čekanja dostigla je cifru od 48.000 ljudi, a posle Londona, i Pariz će dobiti svoj prvi naked restoran. Reč je o  pop-up restoranu koji će menjati lokacije, a cela ekipa iz Londona seli se u francusku prestonicu uz objašnjenje da je u postojećem Bunjadi restoranu postalo “previše vruće”. Na meniju će biti i veganska i neveganska  jela, i imaće odvojenu prostoriju za one koji žele da uživaju u hrani obučeni. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...