Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sutra počinje Lovefest

 

Dva dana pred početak rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta, u Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica. Ulaznice su gotovo rasprodate, smeštaj se još uvek može pronaći samo u Lovefest kampu, a organizatori su ukazali i na važne informacije koje je potrebno znati ako posećujete Vrnjačku Banju od 4. do 6. avgusta. Kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18 časova, a program počinje već u 19 sati i traje do 7 ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18 časova uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena. Na deseto izdanje Lovefesta nećete moći da uđete sa laserima, maskama ili kućnim ljubimcima, a ovog puta selfie štapove ne morate ostavljati kod kuće. Na festival je moguće ući samo uz jednodnevnu kartu ili festivalsku narukvicu, a zamena ulaznica za narukvice biće moguća od 4. avgusta u 15 sati na Info pultu ispred ulaza na festivalsku lokaciju. Za osobe sa invaliditetom obezbeđen je poseban ulaz, a savetuje se kretanje uz pratnju. Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji. Svaki posetilac može da kupi najmanje jednu tablu tokena. Vrednost jedne table tokena je 500 dinara, a sistem naplate tokena je samo gotovim novcem. 

 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...