Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sakupite čepove i zaradite milion dinara

U okviru akcije Lavovska podrška malim fudbalskim klubovima, koju organizuje kompanija Carlsberg Srbija, fanovi i prijatelji fudbalskih klubova širom Srbije imaće priliku da pomognu svom lokalnom klubu prikupljanjem čepova Lav piva. Ovogodišnja akcija prikupljanja čepova počela je 16. maja i trajaće do 30. septembra, a do sada su se za učešće prijavila čak 403 kluba. Oni koji to nisu učinili, još uvek imaju priliku da se priključe ovoj akciji koja im, pored željene sportske opreme, može doneti i specijalnu novčanu nagradu. Naime, povodom decenije Lavovske podrške malim fudbalskim klubovima, biće organizovan fudbalski turnir za 32 kluba koja prikupe najveći broj čepova Lav piva, a glavna nagrada za pobednika ovog turnira je čak milion dinara.

 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.