Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Uskoro možete da pijete dok se vozite

Tehnologija sve više napreduje, pa se uskoro očekuje revolucija samovozećih automobila. Naime, ovi automobili idu bez vozača, a od toga će po svemu sudeći najviše profitirati ugostitelji. 

Kada pametni automobili budu mogli da nas sami bezbedno dovezu kući, mnogi se neće odricati omiljene kapljice u lokalima, čak će biti u mogućnosti da popiju piće i na putu do kuće -u kolima!

Prema istraživanjima, ako nakon ove revolucije, na svetskom nivou svaki konzument alkoholnih pića naruči samo jednu turu mesečno, globalno tržište će se proširiti za 31 milijardu dolara, a ako poruče čak dva pića, tržište bi moglo da se proširi za čak 250 milijardi dolara.

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...