Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pizza Hut ponovo u Beogradu?

 

Vodeći operater restorana u centralnoj i istočnoj Evropi, poljska kompanija AmRest nedavno je potpisala preliminarni franšizni ugovor sa kompanijom Pizza Hut Europe. U praksi to znači da će AmRest biti u mogućnosti da razvija mrežu Pizza Hut restorana i u Srbiji, a kao primalac franšize kompanija će držati prava na Pizza Hut brend narednih deset godina. Potpisivanje konačnog ugovora očekuje se do kraja leta.

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.