Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Palas nominovan za prestižnu nagradu

Hotel Palas u Petrovcu koji funkcioniše u sastavu Hotelske grupe Budvanska rivijera nominovan je za jednu od prestižnih nagrada u hotelskoj industriji - za hotel sa visoko kvalitetnim sadržajem i pružanjem visoko kvalitetnih usluga svojim gostima. Nominacijom u kategoriji za Luksuzni priobalni hotel kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznoj destinaciji za venčanja, Palas se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor World Luxury Hotel Awards u preko 50 različitih kategorija, a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800 destinacija. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...