Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Privatizovani hoteli Evropa

 

Investitor iz Katara Ali Abdula MS al Maki juče je potpisao ugovor o kupovini većinskog udela u četiri hotela preduzeća Evropa iz Surdulice. Time su privatizovani hoteli Srbija u Surdulici, Vilin Lug u Crnoj Travi, Jezero i Promaja na Vlasinskom jezeru. Ova investicija ga je koštala 1,08 miliona evra. Al Maki je izlicitirao 70 odsto udela u hotelima Evrope koji su društveni kapital. 

- Ovo je tek prvi projekat i vezan je za investiranje u hotele koje želimo da podignemo na nivo onih sa tri ili četiri zvezdice u narednih nekoliko godina. Nadamo se i hotelu od pet zvezdica u budućnosti - rekao je Ali Albakir. 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.