Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Privatizovani hoteli Evropa

 

Investitor iz Katara Ali Abdula MS al Maki juče je potpisao ugovor o kupovini većinskog udela u četiri hotela preduzeća Evropa iz Surdulice. Time su privatizovani hoteli Srbija u Surdulici, Vilin Lug u Crnoj Travi, Jezero i Promaja na Vlasinskom jezeru. Ova investicija ga je koštala 1,08 miliona evra. Al Maki je izlicitirao 70 odsto udela u hotelima Evrope koji su društveni kapital. 

- Ovo je tek prvi projekat i vezan je za investiranje u hotele koje želimo da podignemo na nivo onih sa tri ili četiri zvezdice u narednih nekoliko godina. Nadamo se i hotelu od pet zvezdica u budućnosti - rekao je Ali Albakir. 

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.