Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Šefovi restorana kuvaju na pijaci

 

Na centralnoj pijaci u Ljubljani, u petak, 29. jula zainteresovani će moći da uživaju u mnogobrojnim specijalitetima koje će specijalno za tu priliku, na pijačnim tezgama, pripremati šefovi kuhinja Slovenije. Ova manifestacija pod radnim nazivom Otvorena kuhinja odigrava se svakog petka od marta do oktobra, a na marketu učestvuje oko trideset različitih snabdevača hranom kao i mnogobrojni šefovi vodećih ljubljanskih restorana. Osim u gastronomskim đakonijama, posetioci će, kao i do sada, uživati i u bogatom muzičkom programu. 

Share

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi