Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Šefovi restorana kuvaju na pijaci

 

Na centralnoj pijaci u Ljubljani, u petak, 29. jula zainteresovani će moći da uživaju u mnogobrojnim specijalitetima koje će specijalno za tu priliku, na pijačnim tezgama, pripremati šefovi kuhinja Slovenije. Ova manifestacija pod radnim nazivom Otvorena kuhinja odigrava se svakog petka od marta do oktobra, a na marketu učestvuje oko trideset različitih snabdevača hranom kao i mnogobrojni šefovi vodećih ljubljanskih restorana. Osim u gastronomskim đakonijama, posetioci će, kao i do sada, uživati i u bogatom muzičkom programu. 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.