Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Duh Italije u centru Pariza

Vlasnik restorana Amici Miei, Gian Paolo Sotgiu, koji već 30 godina u prestonici Francuske pokušava da prenese originalne ukuse italijanske kuhinje, rešio je da napravi zanatsko pivo koje se savršeno slaže uz jela koje služi. Iako se u Francuskoj tradicionalno pije vino, mladi sve češče uz picu naručuju piva, pa je zato nastala ideja da se napravi Schiuma (It: pena), pivo napravljeno od najfinijih italijanskih sastojaka, ali uz znanje najboljih belgijskih pivara.

U narednom broju CafeBar Network magazina ne propustite tekst o ovom sicilijanskom pica-majstoru koji je uspeo da ispred njegovog restorana u Parizu u redu čekaju poznate ličnosti i da turisti neretko pođu put Francuske samo da bi ciljano jeli njegove specijalitete.

 

Share

Najnovije vesti


Legendarni Green Velvet stiže u Hangar

Izgleda da je Lovefest ove godine odlučio da ne prestaje sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje.



Svi bi da rade u Hiltonu

Krajem decembra, među ugostiteljima u Beogradu, pored dočeka Nove godine, glavna tema bila je “posao u beogradskom Hiltonu”.



Znate li šta je EU Cappuccino indeks?

Novi indeks pod nazivom EU Cappuccino rangira države članice Evropske unije na osnovu toga koliko građane košta kafa s mlekom.



Rekordan broj turista u Skadarliji

Od početka 2018. godine do dočeka Srpske nove godine, Skadarliju je posetio rekordan broj stranih i domaćih turista.



Hotel Game of Trones

Za malo više od tri meseca, fanovi serije Game of Trones biće u prilici da praktično žive u svojoj omiljenoj seriji.