Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova medalja za vino Cavanza

Na jednom od najprestižnijih vinskih takmičenja International Wine Challenge (IWC) Metro vino – Cavanza, osvojila je prestižne nagrade. Bronzane medalje osvojila su vina Cabernet Sauvignon i Chardonnay iz Čileanske vinarije Santa Rita. Dobitnici medalja dolaze iz dva vinska regiona Čilea. Cabernet Sauvignon dolazi iz Rapel Valley regiona, dok Chardonnay stiže iz Aconcagua regiona. Cavanza se inače proizvodi u sedam vinskih dolina u Čileu i nudi sjajan izbor prvoklasnih roze, crvenih i belih vina. Metro tim specijalista i somelijera, već devet godina, pomno proučavajući vinske regije, bira vino godine, s ciljem da kupcima ponudi novo ekskluzivno vino po najboljoj ceni. Pažljivim procesom selekcije internacionalni eksperti za vino iz Metro-a izabrali su čileansku Cavanza vinarije Santa Rita za vino 2016. godine. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...