Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Di-džejevi iz više od 12 zemalja stižu na Energy Stage

Ovog leta od 4. do 6. avgusta Heineken Lovefest će proslaviti svoj deseti rođendan, a prema već poznatoj tradiciji Smirnoff Energy Stage ove godine slavi uz di-džejeve kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Na najveću andergraund binu u Srbiji stiže Phil Weeks, simpatični Francuz koji je toliko posvećen svojoj publici da čak ima i YouTube vlog namenjen svim fanovima. Svojim karijerama dugim skoro tri decenije iskustvo na bini ove godine diktiraju Anthony Parasole i Rick Wilhite, koji je gotovo utkan u DNK elektronske muzičke scene. Na Smirnoff Energy Stage dolazi i Delta Funktionen, koji je od dečaka koji sluša “onu čudnu muziku”, izrastao u čoveka koji “trese” densflorove širom sveta! Nežan sa svojom muzikom i pažljiv sa rečima, Joey Anderson je definicija pravog andergraunda. Voli da pravi muziku noću kada je sve tiho i ovog leta otvara program Energy Stage-a. Svoje vinile zavrteće i Lakuti, Marccelo Napoletano, Barthelemy Vincent, kao i di-džej kolektiv Horse Meat Disco. Na Energy Stage-u nastupiće i domaći izvođači među kojima su Manjane, Phillie P, Trole, SMT#NG, PTŽC makedonski di-džej Alex Acid, gosti iz Crne Gore Be Good i Gilerz, a festival na bini za ljubitelje vinila zatvoriće Nikola Vemić i Ali Guney. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...