Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Drinska regata

23. po redu regata na Drini počinje 20. jula. Pored dešavanja na vodi, gostima Bajine Bašte omogućeno je da pet dana uživaju u brojnim koncertima, trubačkim takmičenjima, pripremanju riblje čorbe, akrobatskim skokovima sa mosta, kao i sajmu suvenira i domaće radinosti. 

Za sredu je planirano predtakmičenje mladih i pionirskih trubačkih orkestara sa područja zapadne Srbije i Moravičkog i Raškog okruga, što će biti ujedno i kvalifikacije za učešće na 56. Saboru trubača u Guči, a u četvrtak će se održati takmičenje u pripremanju riblje čorbe.

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.