Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Drinska regata

23. po redu regata na Drini počinje 20. jula. Pored dešavanja na vodi, gostima Bajine Bašte omogućeno je da pet dana uživaju u brojnim koncertima, trubačkim takmičenjima, pripremanju riblje čorbe, akrobatskim skokovima sa mosta, kao i sajmu suvenira i domaće radinosti. 

Za sredu je planirano predtakmičenje mladih i pionirskih trubačkih orkestara sa područja zapadne Srbije i Moravičkog i Raškog okruga, što će biti ujedno i kvalifikacije za učešće na 56. Saboru trubača u Guči, a u četvrtak će se održati takmičenje u pripremanju riblje čorbe.

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.