Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Hot dog od aktivnog uglja

 

Nindža dog se pravi od jestivog uglja bambusove kore i za kratko vreme je postao hit u Ikeinim restoranima širom Japana. Jestivi ugalj mu daje crnu boju, ali ne samo boju. Naime, aktivni ugalj od bambusa odličan je za detoks organizma, i može da se jede u slučaju da ste se nečim otrovali. Ovaj hot dog je dugačak 30 centrimetara i košta četiri dolara. 

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...