Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pivo sa ukusom sladoleda

 U saradnji sa belgijskom pivarom, Ben & Jerry's, jedan od najpoznatiji proizvođač sladoleda na svetu, započeo je proizvodnju piva. 

Naravno, kako bi održali svoju reputaciju, Ben&Jerry's je proizveo je pivo sa ukusom čokoladnih kolačića. Iako ovo zvuči čudno, proizvođači tvrde da je ukus odličan. Pivo će izaći na tržište ove jeseni, a do sad još uvek nisu izbačene nutrivne informacije o proizvodu. 

 

Share

Najnovije vesti


Još jedan chef bez dlake na jeziku

Kada dobijem jelo na tanjiru sa “tufnama” od 4 sosa, pitam se da li to znači da treba viljuškom da dodirnem sva četiri sosa u isto vreme ili možda prstom da “zahvatim”, pa da poližem? Otvoren Urban Royalty Apartment

Dostupan za rezervacije preko Airbnb-a i Bookinga. Kakvi ste na mreži?

Ulaganje u on-line nastup je siguran način da ostvarite veći profit!Regionalna konferencija o turizmu

Budući da je turizam u zemljama regiona važan privredni činilac i faktor povezivanja, cilj ove konferencije je da okupi privatne kompanije i preduzetnike koji će se kroz panele, radionice i dvodnevno druženje upoznati sa savremenim trendovima u...Kao kod mame

Domaća jela, pice pripremljene u peći na drva, posuđe “kao kod mame”, sladoled pripremljen na tradicionalan način i sorbe govore koliko Mama voli svoje goste.