Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pivo sa ukusom sladoleda

 U saradnji sa belgijskom pivarom, Ben & Jerry's, jedan od najpoznatiji proizvođač sladoleda na svetu, započeo je proizvodnju piva. 

Naravno, kako bi održali svoju reputaciju, Ben&Jerry's je proizveo je pivo sa ukusom čokoladnih kolačića. Iako ovo zvuči čudno, proizvođači tvrde da je ukus odličan. Pivo će izaći na tržište ove jeseni, a do sad još uvek nisu izbačene nutrivne informacije o proizvodu. 

 

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.