Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi izgled Johnnie Walker-a

Kompanija Diageo najavila je da će Johnnie Walker biti prvi globalni brend koji će na pakovanju imati istaknute sve informacije o sadržaju i nutritivnim vrednostima proizvoda. 

Već na jesen će se pojaviti novi izgled flaša, na kojima će biti nalepnice sa svim informacijama o proizvodu. 

Nalepnice će sadržati potvrdu o novim Diageo standardima, koji su napravljeni na osnovu istraživanja sprovedenog na više od 1500 potrošača širom sveta. Istraživanje je pokazalo da ljudi žele da znaju šta tačno piju, kao i koji procenat alkohola sadrži njihovo piće. 

Pored toga pisaće i količina šećera koja se nalazi u proizvodu, kalorijska vrednost, alergeni i slično.

Nalepnice će se prvo pojaviti na crvenom Johnnie Walker-u, a do kraja prve polovine 2017. godine biće i na ostalim vrstama ovog poznatog viskija. 

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...