Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Radisson Blu plaža

Hotel Radisson Blu na brazilskoj žurci koja je održana juče, predstavio je svoju tropsku oazu namenjenu uživanju u letnjim mesecima. Samba igračice, vrhunska hrana, živa muzika i raspoloženi gosti, bili su garant odličnog provoda u vreloj beogradskoj noći. 

eščana plaza je smeštena na 200 kvadratnih metara, na trgu ispred hotela i ugostiće Beograđane tokom celog leta, sve do 28. avgusta. 

Predstavnici hotela najavljuju odličan provod za sve posetioce uz osvežavajuće letnje koktele i odličnu hranu. Ovo leto će biti ispunjeno dobrim žurkama, gledanjem Evropskog prvenstva u fudbalu 2016 na velikom platnu i takmičenjima u stonom fudbalu. 

 – Beograd je postao poznat kao nova prestonica urbane i šik zabave, grad koji živi 24 sata dnevno, a mi smo ponosni što smo u prilici da budemo deo toga. Otvaranje plaže je upravo ono što smo želeli da poklonimo Beograđanima, kao i onima koji su tu u poseti. Svoje hotelske usluge već pružamo mnogima koji su upoznati sa našim brendom, ali smo spremni da ugostimo nove posetioce u nadi da će oni ceniti originalan koncept ovog hotela i naš stalni trud da ispunimo njihova očekivanja“,  izjavio je Tomas Svika, generalni direktor beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill.

Share