Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Stopedesetogodišnji Jack na Exitu

Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u ove godine donosi slavljeničku zabavu povodom obeležavanja jubilarne 150. godišnjice postojanja Jack Daniel’s destilerije. Tokom četiri dana u JDX Backstage-u biće predstavljeni novi muzički talenti, nastupaće poznate ličnosti i brojni bendovi iz regiona, koje okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu.

Uoči ovogodišnjeg EXIT-a JDX Backstage takođe objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u. Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici i biće otvoren do 26. juna.

Ove godine JDX obećava i neke posebne trenutke, jer 7. put stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, a No.7 je poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je već više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava - 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj.

Sam izgled stejdža doživljaj je za sebe jer verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je Džek krenuo. Osim sjajne muzike, posetioci će moći da se oprobaju u različitim igrama i osvoje poklone.

Treba napomenuti da je ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, novinarima i VIP gostima festivala; međutim, registracija za JDX Backstage PASS će biti i omogućena svim prijateljima Džeka na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

 

 

 

Share

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.