Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Stopedesetogodišnji Jack na Exitu

Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u ove godine donosi slavljeničku zabavu povodom obeležavanja jubilarne 150. godišnjice postojanja Jack Daniel’s destilerije. Tokom četiri dana u JDX Backstage-u biće predstavljeni novi muzički talenti, nastupaće poznate ličnosti i brojni bendovi iz regiona, koje okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu.

Uoči ovogodišnjeg EXIT-a JDX Backstage takođe objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u. Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici i biće otvoren do 26. juna.

Ove godine JDX obećava i neke posebne trenutke, jer 7. put stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, a No.7 je poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je već više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava - 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj.

Sam izgled stejdža doživljaj je za sebe jer verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je Džek krenuo. Osim sjajne muzike, posetioci će moći da se oprobaju u različitim igrama i osvoje poklone.

Treba napomenuti da je ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, novinarima i VIP gostima festivala; međutim, registracija za JDX Backstage PASS će biti i omogućena svim prijateljima Džeka na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

 

 

 

Share