Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi delikates - pohovana voda?

 

Ako stavite malo vode u kalcijum-alginat, jestivu supstancu koja liči na žele, dobićete vodenu ćuftu. Tako je uradio i Džonatan Markus i napravio revoluciju u kulinarstvu. Naime, kada je dobio vodenu ćuftu, uvaljao ju je u brašno, jaje i prezle i spustio je u vrelo ulje u fritezi. I tako je dobio pohovanu vodu za koju je kada ju je probao rekao da je to bila najblaža stvar koju je u životu probao. 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.