Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Leto sa ukusom borovnice

Kao pionir sajder kategorije u Srbiji, Somersby je ponovo iznenadio potrošače u Srbiji novim ukusom leta – nakon jabuke koja je probila led na našem tržištu, prefinjene kruške i limitirane serije sa ukusom nara, zvezda sajder scene ovog leta postaje Somersby borovnica!

Iako potpuno novi Somersby ukus, borovnica je već pokupila simpatije potrošača, koji ovaj osvežavajući napitak mogu da gustiraju iz, već dobro poznate, Somersby flašice ili limenke. Ipak, Somersby je najukusniji kada se pije dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda, jer tada ukus sajdera broj jedan u Srbiji postaje najizraženiji i pruža potpuni letnji užitak.

Nakon impresivnih rezultata koje je postigao kada je prvi put lansiran 2008. godine u Danskoj, Somersby je vrtoglavom brzinom lansiran na još 35 tržišta širom sveta, gde je osvojio svakog ko je bar jednom osetio njegov neodoljiv ukus. „Novi Chardonnay“, kako ga je tada nazvao Britanski magazin Guardian, dobijen je savršenom kombinacijom prirodnog soka koji daje slast i gazirane note za pravo osveženje. U Srbiji je dostupan od 2011. godine, i, od samog pojavljivanja, osvojio je srca potrošača svojim jedinstvenim šarmom i prefinjenim karakterom dostupnim svima. Ispijanjem ovog, potpuno prirodnog, napitka bez veštačkih aroma, boja i zaslađivača, proizvedenog korišćenjem tradicionalnih metoda, shvatićete da jabuka, kruška, nar i borovnica imaju mnoga umirujuća svojstva, naročito kada se zapakuju u Somersby. Idealan je za svaku vrstu zabave i provoda, a posebno je pogodan za pravljenje različitih vrsta letnjih koktela.

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"