Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prodat hotel Ambasador u Nišu

Niški hotel Ambasador ima novog vlasnika. U pitanju je firma My Place Group iz istog grada, a naziv hotela će i nakon renoviranja nositi isto ime. 

Čim budu prikupljene sve potrebne dozvole otpočeće renoviranje hotela, a završetak radova se prognozira najkasnije do Spasovdana naredne godine. 

Na licitaciji koja je održana pre nekoliko dana, pojavila su se samo dva takmičara jer je učešće bilo skupo. Naime, na sudu je trebalo uplatiti čak 240.000 evra. Hotel je kupljen za 97,3 miliona dinara uz pomoć kreditne linije OTP banke. 

Od tih para biće isplaćen bivši vlasnik i podmirena dugovanja prema nekadašnjim radnicima. Hotel je u potpunosti ruiniran i potrebna je kompletna rekonstrukcija, za šta će biti potrebna investicija od čak 3 miliona evra da se sve stavi u funkciju.

Hotel Ambasador ima 7.500 m2, a nakon renoviranja u njemu će biti zaposleno od 40 do 50 radnika. 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.