Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Iznajmite luksuznu superjahtu

Ukoliko imate 700 000 evra viška, možete iznajmiti najveću superjahtu na svetu u privatnom vlasništvu. Za taj novac moći ćete da koristite ovo luksuzno plovilo narednih sedam dana. 

Jahta Lauren L. dugačka je 90 metara, u vlasništvu je kompanije Titan Broker, a može da primi 150 gostiju i 45 članova posade.

Na jahti postoji privatni heliodrom, teretana i spa centar, kao i vrhunski bar na palubi u sklopu kojeg se nalazi prostor za sunčanje i platforma sa đakuzijem. Poseduje više od četiri palube sa ukupno 20 000 kvadratnih metara. 

Neki apartmani imaju do 1200 kvadratnih metara, a uključuju i balkon, dnevni boravak, najnoviji sistem za zabavu, bračni kalifornijski krevet, garderober, prostrana kupatila sa spa kadom i još mnogo toga. 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...