Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Konkurs za ugostiteljske startapove

Metro Grupa i Techstars otvorili su drugi po redu konkurs za Metro Akcelerator – globalni program za razvoj tehnoloških aplikacija u Horeca sektoru. Za ovaj program se do 20. juna 2016. godine mogu prijaviti i svi start-apovi iz Srbije koji razvijaju inovativne aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata.

Svakoj od deset odabranih start-ap firmi Metro i Techstars ponudiće investiciju u iznosu do 120.000 evra i pristup mreži stručnjaka koji će im pomoći u daljem razvoju digitalnih rešenja. 

- Digitalni poslovni modeli i usluge imaće još veću ulogu za budući uspeh kupaca Metro-a. Sve više kompanija nam se obraća sa novim idejama, a putem Metro Akceleratora želimo da im omogućimo da te ideje testiraju i razvijaju uz podršku međunarodnih stručnjaka - izjavio je Olaf Koh, predsednik Upravnog odbora Metro Grupe.

U septembru 2016. godine u sedištu Metro Akceleratora u Berlinu deset odabranih start-upova unaprediće svoja znanja, ideje i poslovne veštine pod vođstvom iskusnih mentora. Metro će odabranim start-upovima na raspolaganje staviti stručnjake iz područja nabavke, prodaje, marketinga i komunikacija, a Techstars će programu doprineti međunarodno dokazanim metodologijama za mentorstvo start-apova, kao i brojne mentore, investitore i iskusne članove start-ap zajednice. 

Metro Grupa aktivno oblikuje budućnost trgovinske delatnosti i sve više unapređuje svoje prodajne linije inovativnim idejama. Prijave za program Metro Akcelerator se mogu podneti na ovom sajtu.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...