Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najlepši hoteli širom sveta

Za potpuni ugođaj na putovanjima veoma je važan hotel u kome odsedate. Putnici se sve češće odlučuju da i u toku boravka u jednom mestu menjaju hotel na nekoliko dana, kako bi uživali u što više različitih prostora. 

Predstavljamo vam neke od najlepših hotela širom sveta, od luksuznog rizorta na privatnom ostrvu u Veneciji, do raja za odmor i relaksaciju na Baliju.

The Temple House, Čengdu, Kina

Dizajn hotela inspirisan je bogatom kineskom kulturom. Ono što se gostima naročito dopada u ovom prostoru je urbani spa centar koji se nalazi pored privatnog dvorišta, a sadrži i zatvoreni bazen.

Mandapa, Bali, Indonezija

Sa terase ovog hotela moguće je uživati u najlepšim zalascima sunca sa pogledom na pirinčana polja koja ga okružuju sa svih strana.

JW Marriott Venice Resort & Spa, Venecija, Italija

Na 20 minuta vožnje čamcem od centralnog trga u Veneciji, nalazi se privatno ostrvo na kome je ovaj rizort. Ako želite da posetite Veneciju, ali ne biste da odsedate u bučnom centru grada, prepunom turista, ovo je mesto za vas.

Angama Mara, Masai Mara, Kenija

Ovaj rizort nalazi se u jednom od najpoznatijih rezervata u Africi. Ako biste voleli da spavate na samo nekoliko minuta od raznih divljih životinja ovo je mesto za vas.

Keemala, Puket, Tajland

Svaki od apartmana u ovom hotelu ima veliku terasu sa prostranim bazenom. U ponudi hotela su  časovi joge, meditacije i pilatesa, ali i mnogi drugi oblici grupnog i individualnog treninga.

 

Share