Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najlepši hoteli širom sveta

Za potpuni ugođaj na putovanjima veoma je važan hotel u kome odsedate. Putnici se sve češće odlučuju da i u toku boravka u jednom mestu menjaju hotel na nekoliko dana, kako bi uživali u što više različitih prostora. 

Predstavljamo vam neke od najlepših hotela širom sveta, od luksuznog rizorta na privatnom ostrvu u Veneciji, do raja za odmor i relaksaciju na Baliju.

The Temple House, Čengdu, Kina

Dizajn hotela inspirisan je bogatom kineskom kulturom. Ono što se gostima naročito dopada u ovom prostoru je urbani spa centar koji se nalazi pored privatnog dvorišta, a sadrži i zatvoreni bazen.

Mandapa, Bali, Indonezija

Sa terase ovog hotela moguće je uživati u najlepšim zalascima sunca sa pogledom na pirinčana polja koja ga okružuju sa svih strana.

JW Marriott Venice Resort & Spa, Venecija, Italija

Na 20 minuta vožnje čamcem od centralnog trga u Veneciji, nalazi se privatno ostrvo na kome je ovaj rizort. Ako želite da posetite Veneciju, ali ne biste da odsedate u bučnom centru grada, prepunom turista, ovo je mesto za vas.

Angama Mara, Masai Mara, Kenija

Ovaj rizort nalazi se u jednom od najpoznatijih rezervata u Africi. Ako biste voleli da spavate na samo nekoliko minuta od raznih divljih životinja ovo je mesto za vas.

Keemala, Puket, Tajland

Svaki od apartmana u ovom hotelu ima veliku terasu sa prostranim bazenom. U ponudi hotela su  časovi joge, meditacije i pilatesa, ali i mnogi drugi oblici grupnog i individualnog treninga.

 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...