Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Submarine BBQ otvorio baštu

Dres - code za otvaranje ove bašte u centru grada bio je prazan stomak, kako bi gosti mogli da se slade ukusnim burgerima i škampima, po kojima je ovo mesto i prepoznatljivo. Osim uz burgere od čistog junećeg mesa, gosti su uživali u bitovima poznatog beograskog DJ-a, koji je bio zadužen za dobru atmosferu. Uz slasne burgere točilo se zanatsko pivo, a na gostima je jedino bilo da odluče škampi ili burger. U Submarinu BBQ, kako su nam rekli, svi sastojci od kojih se prave jela su prirodni, domaći i lokalni. Ističu da sve što je na njihovom meniju je uvek sveže, nikad zamrunuto i bez pojačivača ukusa.

Inače, ovaj koncept je nastao u Londonu, a u Zagrebu već postoje dva ovakva restorana. 

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"