Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Posvetimo se onome što nam je važno


Podržavajući jedan od naših najvećih festivala koji promoviše povezivanje kreativnih industrija i njihovo približavanje publici, Mikser festival,  brend Amstel Premium Pilsener podseća nas da se posvetimo onome što nam je zaista važno.

- Sponzorstvo Mikser festivala logičan je korak za brend koji svoju filozofiju zasniva na negovanju istinskih vrednosti. Ovo je prva godina saradnje sa festivalom koji je već postao prepoznatljiv ne samo u domaćim već i u svetskim okvirima, a sigurni smo da će svojim prisustvom Amstel Premium Pilsener festivalu doneti sasvim novu energiju - rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka i dodala - Nadamo se da će ovo partnerstvo dati novi kvalitet programu festivala i doprineti boljoj poseti i verujemo da ćemo uspešno sarađivati i u buduće.

Peti po redu Mikser festival biće održan od 08. do 12. juna 2016. godine, uz učešće oko 1.000 različitih umetnika i stvaralaca. Pod sloganom „Osetljivo društvo" festivalom će dominirati teme rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva.  Što se muzike tiče, na glavnoj bini u Mostarskoj 5 nastupaće velika muzička imena iz regiona. Program otvaraju Rambo Amadeus i sve popularniji Elemental, dok će do kraja festivala publika moći da čuje i Mostar Sevdah Reunion sa Esmom Režepovom, Boru Dugića, Božu Vreća, Orkestar Bobana Markovića, ali i neke alternativnije umetnike, koje će predvoditi Kralj Čačka.

Program će biti podeljen u nekoliko segmenata i obuhvatiće različite sadržaje poput razgovora, izložbi, radionica, predavanja, debata, performansa, a pored muzičkog, tu je i bogat filmski program. Programske celine biće posvećene temi uklanjanja granica sa kojima se ljudi suočavaju zbog rodnih, starosnih, rasnih, etničkih, religijskih ili kulturnih razlika.

Share