Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Od trgovca do stipendiste Cordon Bleu

 

Kairon George Murphy nedavno je osvojio Le Cordon Bleu London UK nagradu za 2016. pobedivši trinaest iskusnih finalista. Nagradu od 35.000 dolara, mladi bivši trgovac će “potrošiti” na školovanje koje uključuje i stažiranje u restoranu čuvenog Gordona Remzija sa tri Mišlenove zvezdice. Murphy se za kuvanje zainteresovao kada je uzeo slobodan dan na poslu, a danas, kako sam kaže, samo razmišlja o tortama i kolačima i dekoraciji. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.