Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvorena "Sezona bez krova"

MINI porodica predstavila svoje omiljene modele u MINI Salonu u Beogradu uz poznate ličnosti. U nesvakidašnjoj atmosferi  MINI salona otvorena je „sezona bez krova“ uz nove modele MINI Cabrio, MINI Clubman i MINI John Cooper Works. 

Osim ovih modela, prijateljima, partnerima i ljubiteljima  MINI, predstavljena je i nova MINI ideja brige o zdravom životu kroz MINI Gym, a prisutni su takođe imali priliku da na trenutak pobegnu iz grada i nađu se na plaži  u MINI Cabrio modelu.

MINI Cabrio, kao zvezdu večeri, na duhovit način predstavio je voditelj Ivan Ivanović, uz neizostavne modele MINI Clubman i MINI John Cooper Works. Finale večeri bilo je i izvlačenje najsrećnijih dobitnika MINI automobila - na vikend korišćenje.

MINI Srbija jedini je MINI prodajni salon na svetu koji svojim vernim kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja, i dodatno brine  o njihovom zdravlju kroz novi MINI Gym koncept. Profesionalni trener na raspolaganju je svim posetiocima teretane.

MINI na Mikseru

MINI Srbija ove godine podržava tradicionalni Mikser festival, u okviru kojeg je za vizuelne umetnike, dizajnere, „ulične umetnike“ i ostale kreativce raspisan konkurs za vizuelni identitet zvaničnog vozila Mikser festivala – MINI Mikser, a u cilju  promocije i podsticanja umetničkog stvaralaštva i afirmacije umetnika u Srbiji. Takođe, mikseromobil će biti i zvanično vozilo festivala.

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

Share