Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Amerikana festival u Cetinjskoj 15

U popularnoj Cetinjskoj 15,u klubovima Zaokret i Elektropionir, 4. i 5. juna će se održati četvrti Amerikana Night festival.

Amerikana Night festival okuplja bendove čiji muzički izraz spada u sferu indi roka i američkog folka, regionalnog karaktera. Izvođači koji će nastupiti na ovom, četvrtom po redu Americana Night festivalu su My Buddy Moose, NLV, Vladimir Kuzman i Ilija Ludvig.

Ovo je prvi put da se festival dešava više od jedne večeri, ali i prvi put da muzičari ne sviraju u formi back to back, koja podrazumeva da se na sceni u svakom trenutku nalaze po dva benda koji naizmenično sviraju. 

Bendovi My Buddy Moose i NLV nastupiće u subotu, 4. juna sa početkom u 21 sat u klubu Elektropionir, a cena karte je 400 dinara. U subotu je program besplatan i počinje u 20 časova u Zaokretu, gde će se publici predstaviti Vladimir Kuzman i Ilija Ludvig.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...