Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  SERBIA AID 2016 : Rok bendovi sviraju za gladne


Sve češće viđamo decu i penzionere po ulicama kako jedu iz kontejnera. Srbija je zemlja velikih resursa te nema potrebe da u njoj neko bude gladan. "Nahranimo gladne u Srbiji" je humanitarna akcija srpskih rok bendova koja će se održati po većini gradova širom zemlje. Sav prihod dobijen ovim koncertima biće upućen narodnim kuhinjama po gradovima gde se akcija odvijala. 4. juna ova akcija održaće se u Novom Sadu, u klubu CK13. Dođite i podržite ovu humanitarnu akciju - vama 300 dinara ne predstavlja neki trošak a nekome to može doneti 3 obroka.

Satnica:

20:00 - MULTIETNIČKA ATRAKCIJA (alter freaky rock, BG)

20:40 - CPR (punk rock, NS)

21:20 - DREDDUP (massacre industrial, NS)

22:20 - WHITE RABBIT BAND (rock'n'roll, BG)

23:20 - TENATACLE WIZARD (doom dark rock, NS)

Satnica će biti strogo ispoštovana zbog novog uvedenog zakona koji ograničava rad klubova vikendima. Sve se mora završiti do ponoći! Nemojte kasniti!

Vise infromacija pronađite na Fejsbuk eventu: https://www.facebook.com/events/869086613218683/

 

 

 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.