Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Finale na Ibici

 

Kako bi dodatno povećao uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona između Reala i Atletika, jedan od vodećih sponzora ovog takmičenja, Heineken®, organizovao je spektakularno gledanje utakmice na ostrvu zabave, Ibici. Više stotina fudbalskih fanova iz cele Evrope, u prisustvu dvojice bivših igrača klubova finalista – portugalca Maniša, bivšeg asa Atletika, i Ivana Elgere, nekadašnje zvezde Reala, uživalo je u ovom neobičnom načinu praćenja finala.

Kako su rekli u ovoj kompaniji oni su želeli da potrošačima pruže mogućnost da najveći fudbalski spektakl sezone gledaju na mestu koje je sinonim za dobar provod. 

- Već nekoliko godina zaredom Heineken® pokazuje da postoje različiti načini uživanja u fudbalskim utakmicama i zbog toga smo uzbuđenje finala UEFA Lige šampiona spojili sa čarima Ibice. Verujem da su i fanovi iz Srbije uživali u ovoj jedinstvenoj kombinaciji i da će im gledanje finala na velikom ekranu i provod u jednom od najboljih klubova na Ibici još dugo ostati u sećanju- rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžer. 

Po završetku meča najviše razloga za slavlje imao je Elgera, a žurka je nastavljena u klubu Paša, jednom od najpoznatijih klubova na Ibici, gde je do duboko u noć goste zabavljao čuveni DJ Solomon. Jedna od brojnih atrakcija bilo je i slikanje sa trofejom koji se dodeljuje pobedniku UEFA Lige šampiona.  

 

Share