Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pijaca - novo mesto za provod u Beogradu

Svim ljubiteljima dobre zabave u Beogradu, dopašće se festival hrane i pića Beogradski noćni market, koji počine 3. juna na pijaci Bajloni.

Pijaca će postati najveći beogradski restoran pod otvorenim nebom, koji će posetiocima promeniti uobičajenu sliku o dobrom provodu. 

Izlagači će na licu mesta pripremati specijalitete, pa će tako svi koji dođu, pored uživanja u ukusnim jelima imati priliku da vide i kako se ona pripremaju. Pijaca će biti i mesto na kome će se deliti saveti o dekoraciji hrane i pripremi koktela, a planirane su i brojne druge radionice. 

Posle pijace u Skadarliji, manifestacija će se održati i na pijaci Senjak 17. juna, a 1. jula biće i na pijaci Kalenić

Želja gradskih vlasti je da Beogradski noćni market postane stalna turistička ponuda, koja će pomoći razvoju i promociji našeg grada.

Share

Najnovije vesti


Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.