Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Leto na Kalemegdanu

U četvrtak, 26. maja, klub Bitefartcafe je svečano zaključio svoju sezonu u zatvorenom prostoru na najlepši način. Naime, Slobodan Trkulja je jedinstvenim, samostalnim klupskim koncertom uz petnaest instrumenata, zaokružio više nego uspešnu zimsku sezonu ovog kluba, koji je poznat pre svega po kvalitetnoj živoj muzici.

Kako je najavljeno toplo i lepo vreme, klub će se već ovog petka i subote preseliti na Kalemegdan, kod teniskih terena. Žurke otvaranja su uvek i najbolje žurke, a svojom pozitivnošću pokreću energiju koja traje čitavo leto. Makao bend će vas u petak svojim repertoarom i energijom preneti na Ibicu, dok će u subotu bend Gift, pomeriti granice kaver svirke i učiniti da se osećate kao da ste na koncertu nekog kultnog brit pop benda.

Ljubitelji bluza uživaće u koncertu Nikole Pejakovića 9. juna, a nedelju dana kasnije, 16. juna, svoj tradicionalni koncert održaće Massimo Savić. Poslednji četvrtak u junu rezervisan je za pravi letnji užitak i lepršavu muziku benda iz Postire, Ljetnog kina.

Share