Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Noćenje na vrhu Ajfelovog tornja

Četiri srećna dobitnika u nagradnoj igri imaće priliku da budu prvi ljudi u istoriji koji će provesti noć na vrhu Ajfelove kule i to za vreme održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Kompanija za iznajmljivanje Home Away, zakupila je prvi sprat ove znamenite građevine i pretvoriće ga u apartmane za izdavanje u toku prvenstva.

Direktor ove kompanije, Brajan Šarpis, garantovao je srećnim dobitnicima najbolji odmor u njihovim životima. Oni će odsedati u luksuznim apartmanima u 300 metara visokom tornju i uživati u panoramskom pogledu na Senu, baziliku Svetog srca i Trijumfalnu kapiju.

 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.