Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran u robnoj kući

Londonska robna kuća, Harvey Nichols, napravila je u saradnji sa Wallpaper* magazinom, novi konceptualni prostor u sklopu muškog odeljenja u radnji u Najtsbridžu.

Ovaj inovativan koncept omogućava posetiocima da tokom dana uživaju u doručku, ručku i večeri, da bi se onda uveče prostor transformisao u intiman bar, gde je moguće poručiti koktel iz karte pića koju su sastavili neki od najboljih barmena na svetu.

Takođe, gosti u večernjim satima mogu uživati i u velikoj ponudi penušavih vina, piva i selekciji lakih dezerata. Saradnja ove dve firme svakako doprinosi još boljem pozicioniranju brenda Harvey Nichols, ali i slavi dvadesetogodišnjicu postojanja magazina Wallpaper*.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.