Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova food bloger zvezda

 

U finalu ovogodišnjeg Staropramen kulinarskog izazova snage su odmerili Srđan Jerinkić iz Kikinde, Igor Mihailović iz Aranđelovca i Dejan Stojković iz Bora. Njih trojicu je odabrao stručni žiri u konkurenciji više od četrdeset prijavljenih učesnika koji su u toku ovog izazova osmislili originalne recepte inspirisane Staropramenom i češkom kuhinjom. U finalu takmičenja trijumfovao je Igor Mihailović koji je kao glavnu nagradu osvojio svoj lični food blog, profesionalni foto aparat i kurs food fotografije. 

-Volim jela koja se brzo i lako pripremaju, a koja se opet uz malo mašte mogu lepo obogatiti. Tako sam se na takmičenje prijavio sa receptom „Uštipci od bifteka sa Staropramenom“. Obožavam da eksperimentišem sa ukusima, a moja ljubav prema kuvanju traje već nekih 15 godina. Sada taj hobi prerasta na jedan još viši nivo i jedva čekam da krenem sa vođenjem ličnog blog koji sam osvojio – izjavio je pobednik Igor Mihailović.  

Pored pobednika takmičenja, stručni žiri koji su činile poznate blogerke Maja Petrović, Maja Babić, Marija Sponza, Tanja Leković, Dragana Pušica, Olivera Senić i Aleksandra Jovanović, na osnovu pokazanog kulinarskog talenta kao drugoplasiranog proglasile su Srđana Jerinkića, dok je Dejan Stojković osvojio treće mesto.

Share