Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  A u kafiću, ježevi...

 

Prvi kafić sa ježevima, Harry, otvoren je u Tokiju i gostima nudi mogućnost igranja sa jednom od trideset vrsta ježeva. Iako deluje kao da je ludost u pitanju, nije! Samo nekoliko dana posle otvaranja, redovi za posetu ovom mestu veoma su dugi. Cilj vlasnika lokala bio je da ljudima pokaže koliko su ježevi šarmantne životinje i da im omogući da ih uzmu u ruke i dodirnu. Cena ulaza u Harry je 9 dolara radnim danima, i 13 dolara tokom praznika. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.