Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  The Square: Meni inspirisan Francuskom

 

Nova ponuda The Square restorana smeštenog u hotelu Square Nine, zasnovana je na najboljim tradicijama francuske kuhinje, i upotpunjena tradicionalnim i čuvenim francuskim jelima. Na čelu kuhinje je mlada zvezda u usponu, kuvar Branko Kisić, dok su za vino zaduženi Mina Mitrović i Ivan Nikolić, somelijeri Squre Nine hotela. Na novom meniju, koji startuje od ponedeljka 18. aprila, su Velout  od spanaća poslužen sa herve this jajetom, Pržene prepeličji grudi sa humusom i sosom od tartufa, poslužene sa nogama u pastilla i sa salatom od karfiola, pržena guščija džigerica sa sotiranim spanaćem i želeom od slatkog muskata, jagnjeća kolenica u dunstu poslužena sa ratatujem od šafrana i konfitom od belog luka, šatobrijan za dve osobe poslužen sa Anna krompirom i šatobrijan sosom, i za kraj, Square Nine švarcvald torta. 

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"