Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  The Square: Meni inspirisan Francuskom

 

Nova ponuda The Square restorana smeštenog u hotelu Square Nine, zasnovana je na najboljim tradicijama francuske kuhinje, i upotpunjena tradicionalnim i čuvenim francuskim jelima. Na čelu kuhinje je mlada zvezda u usponu, kuvar Branko Kisić, dok su za vino zaduženi Mina Mitrović i Ivan Nikolić, somelijeri Squre Nine hotela. Na novom meniju, koji startuje od ponedeljka 18. aprila, su Velout  od spanaća poslužen sa herve this jajetom, Pržene prepeličji grudi sa humusom i sosom od tartufa, poslužene sa nogama u pastilla i sa salatom od karfiola, pržena guščija džigerica sa sotiranim spanaćem i želeom od slatkog muskata, jagnjeća kolenica u dunstu poslužena sa ratatujem od šafrana i konfitom od belog luka, šatobrijan za dve osobe poslužen sa Anna krompirom i šatobrijan sosom, i za kraj, Square Nine švarcvald torta. 

Share