Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ovo su aerodromi na kojima se najbolje jede

Poznato je da aerodromi nisu najbolja mesta na svetu, kada je kvalitet hrane u pitanju. Ipak, neki aerodromi se i po tome izdvajaju, naročito kada je reč o kvalitetu hrane i raznolikosti kuhinja koje su putnicima na raspolaganju. Veb stranica Skytrax, je u okviru svog projekta World Airport Awards 2016, proglasila i 10 aerodroma sa najboljom hranom, rezultati su bazirani na anketi preko 13 miliona putnika iz 106 različitih zemalja. 

Ovo je 10 aerodroma na kojima ćete najbolje jesti dok čekate na svoj let. Priajtno!

1. Narita International Airport, Narita, Japan

2. Hong Kong International Airport, Hong Kong, Kina

3. Singapore Changi Airport, Singapure

4. Incheon International Airport, Inčeon, Južna Koreja

5. Chubu Centrair International Airport, Nagoja, Japan

6. Heathrow Airport, London, Engleska

7. Vienna International Airport, Beč,  Austrija

8. Kansai International Airport, Izumisano, Japan

9. Munich Airport, Minhen, Nemačka

10. Hamad International Airport, Doha, Katar

 

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"