Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Priznanja za Top 12 beogradskih restorana!

Bili smo u poseti nekim od pobednika CafeBar network recommends akcije Top 12 beogradskih restorana za 2016. i uručili im priznanja. Evo kako su reagovali:

Drago mi je što smo u Top 12 restorana i trudićemo se i dalje da ostanemo u Top 12! Sledeće godine bićemo još bolji! Ovo priznanje je velika čast i satisfakcija za dalji rad – rekao je Srđan Stojanović, jedan od vlasnika restorana Druga.

 

­

 

 

 

 

 

 

Zvonili su telefoni, zvone i dalje, ljudi zovu čestitaju...Nagrada mi dosta znači jer 10 godina u ugostiteljstvu nije lako izdržati – izjavio je Branko Bogdanović, generalni menadžer restorana Pomodoro.

 

­

 

 

 

 

 

 

Drago mi je što ugostiteljstvo u našoj zemlji ide uzlaznom putanjom! Hvala na priznanju, trudimo se, trudimo...­ kaže Marko Vilotijević, menadžer restorana Toro Latin GastroBar.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Drago mi je što smo u društvu odabranih - Duško Vlaović, vlasnik konobe Gušti mora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Budući da sam u ugostiteljstvu već 40 godina, moram da priznam da sam očekivao ovo priznanje. Drago mi je da je Careva ćuprija u Top 12 beogradskih restorana - Milenko Milić, vlasnik restorana Careva ćuprija 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivan Ivanović, vlasnik restorana ID i voditelj emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem. 

Mnogo sam srećan što sam konačno pronašao čoveka svog života sa kojim mogu da ostvarim sve svoje ugostiteljske ambicije. Dušan me ispunjava i inspiriše. Šalu na stranu, drago mi je da smo Beogradu predstavili restoran u kome mogu da se probaju jela koje ljudi nisu imali prilike do sada da probaju poput rižota s jagodama. Kod nas je gost uvek u pravu i to ne samo u teoriji, nego i u praksi. 

 - Drago mi je što smo se za relativno kratak period našli na listi Top 12 beogradskih restorana. Nastavljamo u istom ritmu i nadamo se da ćemo sledeće godine biti Top 1 beogradski restoran!- kaže Dušan Mrđenović, vlasnik restorana ID i Tabor. 

 

 

 

 

 

 

Nikola Dimitrijević, vlasnik restorana Franš.

- Nijedna pohvala nije važnija od pohvale gostiju! Hvala svima koji su glasali za nas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Izuzetna je čast biti u ovakvom društvu. Hvala vam na poverenju i hvala što uvažavate naš rad - kaže Deana Dimitrijević, PR restorana Franš.

Share

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi