Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Air Serbia ima i posne obroke

 

Nacionalni avio prevoznik uveo je novi izbor posnih obroka tokom predstojećeg uskršnjeg posta, saopšteno je iz ove kompanije. Novi posni meni sadrži izbor između tri obroka koji su pripremljeni u skladu sa običajima i tradicijom posta pravoslavne crkve, jela koja su pripremljena sa ili bez ulja, riblja jela i u potpunosti vegetarijanske obroke. Jela koja se posebno ističu u meniju u biznis klase su brancin i gambori, sa tradicionalnom srpskom baklavom kao desertom, a ekonomska klasa nudi filet bele ribe i štrudlu sa jabukama. Dane Kondić, generalni direktor "Air Serbia" je tim povodom izjavio da je post jedan od najvažnijih verskih običaja za pravoslavne hrišćane i da mu je drago što možemo da ponudimo novi izbor obroka koji su prikladni za ovaj period.

- Naši gosti veoma cene naš izbor posnih jela i svake godine ta jela su veoma tražena - naveo je Kondić u izjavi dostavljenoj mediji.

Kondić kaže da je cilj aviokompanije bio da ponudi najbolje moguće iskustvo na letu, a to znači da, kako je rekao, imamo uslugu obedovanja na letu koja ne samo što nudi veliki izbor ukusnih i svežih obroka, već odgovara različitim religijskim uverenjima naših putnika.

 

Share