Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Čuveni kuvar pronađen mrtav

 

Benoa Violje, švajcarski šef i vlasnik restorana sa tri Mišlenove zvezdice “de l' Hotel de Ville” pronađen je mrtav u svom domu u Lozani. Čuveni četrdesetčetvorogodišnji kuvar izvršio je samoubistvo. 

Violje je proglašen šefom godine u 2013. godini po poznatom gastronomskom vodiču Gault el Millau, i bio je na čelu pomenutog restorana u trenutku kada je “de l' Hotel de Ville” proglašen za najbolji na svetu.  

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.