Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kuvari i gastro blogeri na Kopaoniku

Treći Winterfest koji se već tradicionalno održava na Kopaoniku poslednje nedelje marta ugostiće predstavnike preko dvadeset vinarija iz regiona, kuvare najpoznatijih restorana i gastro blogere. Neki od učesnika i prezentera su Filip Ćirić, vlasnik i glavni kuvar restorana Homa i Homa Bistro, Jovica Jovičić, šef kuhinje restorana Credo, Igor Luković, somelijer i Goran Kovačević, direktor hotela Square Nine. Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele. Na programu Winterfesta su i radionice, mini škole kuvanja i kratki vinski kursevi. 

 

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"