Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kuvari i gastro blogeri na Kopaoniku

Treći Winterfest koji se već tradicionalno održava na Kopaoniku poslednje nedelje marta ugostiće predstavnike preko dvadeset vinarija iz regiona, kuvare najpoznatijih restorana i gastro blogere. Neki od učesnika i prezentera su Filip Ćirić, vlasnik i glavni kuvar restorana Homa i Homa Bistro, Jovica Jovičić, šef kuhinje restorana Credo, Igor Luković, somelijer i Goran Kovačević, direktor hotela Square Nine. Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele. Na programu Winterfesta su i radionice, mini škole kuvanja i kratki vinski kursevi. 

 

Share

Najnovije vesti


Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...



Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi