Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Bez menija, molim!

Nakon četvorogodišnjeg praćenja ukusa svojih gostiju, Majkl Džonson, glavni kuvar u restoranu Hedone u zapadnom Londonu, odlučio je da ukine jelovnike, jer su suvišni. Kako kaže Majkl, sve više redovnih gostiju ne želi da vidi meni, već očekuju traže njegovu ličnu preporuku. Prilikom rezervacije mesta u ovom restoranu, zaposleni pitaju goste šta žele da jedu. Inače, restoran Hedone se nalazi na listi pedeset najboljih restorana na svetu, i među prvima je prihvatio novonastali trend ukidanja jelovnika u restoranima. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.