Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Bez menija, molim!

Nakon četvorogodišnjeg praćenja ukusa svojih gostiju, Majkl Džonson, glavni kuvar u restoranu Hedone u zapadnom Londonu, odlučio je da ukine jelovnike, jer su suvišni. Kako kaže Majkl, sve više redovnih gostiju ne želi da vidi meni, već očekuju traže njegovu ličnu preporuku. Prilikom rezervacije mesta u ovom restoranu, zaposleni pitaju goste šta žele da jedu. Inače, restoran Hedone se nalazi na listi pedeset najboljih restorana na svetu, i među prvima je prihvatio novonastali trend ukidanja jelovnika u restoranima. 

Share

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...