Nakon četvorogodišnjeg praćenja ukusa svojih gostiju, Majkl Džonson, glavni kuvar u restoranu Hedone u zapadnom Londonu, odlučio je da ukine jelovnike, jer su suvišni. Kako kaže Majkl, sve više redovnih gostiju ne želi da vidi meni, već očekuju traže njegovu ličnu preporuku. Prilikom rezervacije mesta u ovom restoranu, zaposleni pitaju goste šta žele da jedu. Inače, restoran Hedone se nalazi na listi pedeset najboljih restorana na svetu, i među prvima je prihvatio novonastali trend ukidanja jelovnika u restoranima.
Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u Evropi
Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj
Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival
Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...
Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.