Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nightclub & Bar Show 2016

 

Grad greha, prestonica zabave, a početkom marta i mesto održavanja najvećeg sajma namenjenog profesionalcima zaduženim za dobru zabavu – Nightclub&Bar Show 2016. U Las Vegasu će se okupiti više od 700 izlagača i preko 39,000 profesionalaca iz ove industrije.

Specifičnost ovog sajma je što na jednom mestu objedinjuje edukaciju i zabavu i na taj način omogućava učesnicima interaktivan doživljaj i nezaboravno iskustvo. 

 Sajam će imati nekoliko segmenata - edukativni i praktični. Edukativni obuhvata treninge, sertifikacije, kao i više od 100 govornika koji će predstaviti nove ideje i trendove iz oblasti bartendinga i miksologije, socijalnih medija, promocija, marketinga i brige o potrošačima. Praktične radionice i degustacije proizvoda, obuhvataće više od 65 kategorija proizvoda u 3 odvojena paviljona, posvećena novim izlagačima, novim proizvodima i proizvođačima piva.

 Poseban deo predstavljaju ekskluzivni “Nightlife” događaji, namenjeni isključivo posetiocima sajma, koji će imati priliku da uživaju u odabranim muzičkim programima na lokacijama kao što su hoteli Bellagio, Mandala Bay, The Palazzo i Gold Spike.

 Ovaj sajam se održava 31. put, a Nightclub&Bar Show 2015 je imao više od 39,000 posetilaca, koji su predstavljali više od 200,000 lokacija iz 55 zemalja, preko 700 izlagača, 304 akreditovana novinara i više od 100 miliona kombinovanih medijskih objava.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...