Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nightclub & Bar Show 2016

 

Grad greha, prestonica zabave, a početkom marta i mesto održavanja najvećeg sajma namenjenog profesionalcima zaduženim za dobru zabavu – Nightclub&Bar Show 2016. U Las Vegasu će se okupiti više od 700 izlagača i preko 39,000 profesionalaca iz ove industrije.

Specifičnost ovog sajma je što na jednom mestu objedinjuje edukaciju i zabavu i na taj način omogućava učesnicima interaktivan doživljaj i nezaboravno iskustvo. 

 Sajam će imati nekoliko segmenata - edukativni i praktični. Edukativni obuhvata treninge, sertifikacije, kao i više od 100 govornika koji će predstaviti nove ideje i trendove iz oblasti bartendinga i miksologije, socijalnih medija, promocija, marketinga i brige o potrošačima. Praktične radionice i degustacije proizvoda, obuhvataće više od 65 kategorija proizvoda u 3 odvojena paviljona, posvećena novim izlagačima, novim proizvodima i proizvođačima piva.

 Poseban deo predstavljaju ekskluzivni “Nightlife” događaji, namenjeni isključivo posetiocima sajma, koji će imati priliku da uživaju u odabranim muzičkim programima na lokacijama kao što su hoteli Bellagio, Mandala Bay, The Palazzo i Gold Spike.

 Ovaj sajam se održava 31. put, a Nightclub&Bar Show 2015 je imao više od 39,000 posetilaca, koji su predstavljali više od 200,000 lokacija iz 55 zemalja, preko 700 izlagača, 304 akreditovana novinara i više od 100 miliona kombinovanih medijskih objava.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.