Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nightclub & Bar Show 2016

 

Grad greha, prestonica zabave, a početkom marta i mesto održavanja najvećeg sajma namenjenog profesionalcima zaduženim za dobru zabavu – Nightclub&Bar Show 2016. U Las Vegasu će se okupiti više od 700 izlagača i preko 39,000 profesionalaca iz ove industrije.

Specifičnost ovog sajma je što na jednom mestu objedinjuje edukaciju i zabavu i na taj način omogućava učesnicima interaktivan doživljaj i nezaboravno iskustvo. 

 Sajam će imati nekoliko segmenata - edukativni i praktični. Edukativni obuhvata treninge, sertifikacije, kao i više od 100 govornika koji će predstaviti nove ideje i trendove iz oblasti bartendinga i miksologije, socijalnih medija, promocija, marketinga i brige o potrošačima. Praktične radionice i degustacije proizvoda, obuhvataće više od 65 kategorija proizvoda u 3 odvojena paviljona, posvećena novim izlagačima, novim proizvodima i proizvođačima piva.

 Poseban deo predstavljaju ekskluzivni “Nightlife” događaji, namenjeni isključivo posetiocima sajma, koji će imati priliku da uživaju u odabranim muzičkim programima na lokacijama kao što su hoteli Bellagio, Mandala Bay, The Palazzo i Gold Spike.

 Ovaj sajam se održava 31. put, a Nightclub&Bar Show 2015 je imao više od 39,000 posetilaca, koji su predstavljali više od 200,000 lokacija iz 55 zemalja, preko 700 izlagača, 304 akreditovana novinara i više od 100 miliona kombinovanih medijskih objava.

Share